Poradna Tiande deospray přírodní alunit se šalvějí 100 ml

Autor: Džejk | Vloženo: 20.07.2022 000 19:37 | Témata: Poradna Tiande deospray přírodní alunit se šalvějí 100 ml

Džejk

Jaký je rozdíl oproti Jenvoxu/Dricloru?

Děkuji.

  • 20. července 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    Tiande je pouze deodorant, maximálně vás ovoní na pár hodin, pokud vůbec. Jenvox a Driclor jsou antiperspiranty, které vám pomohou na několik dní, jelikož se v ústí podpažních žláz vytvoří mikroskopická "gelová" vrstvička, jež žlázy zůží, takže se v místě nebudete tolik potit. Zároveň je ta vrstva vysoce antibakteriální a tak vás zbaví i zápachu. Zápach totiž způsobují rozkládající se bakterie na pokožce, pot sám o sobě nesmrdí. Po několika dnech, tím jak se kůže přirozeně obnovuje, začne slábnout i samotná vrstvička a je nutné Jenvox nanést znovu. Přípravek se do krve nevstřebává, zůstane pouze v tom ústí potních žláz. Mohou ho tak používat i těhotné a kojící ženy.

    U Jenvoxu máme několik verzí:
    Jenvox Fast - stejný jako Driclor, stejná koncentrace účinné látky. Bude Vám stejně fungovat.
    Jenvox Fast Sensitive - nižší koncentrace účinné látky než Fast, bude vám fungovat třeba o den méně nebo zmírnění pocení nebude takové. Nicméně stále je to velmi silný antiperspirant.

    Jenvox (klasik) - gelový konzistence, bez alkoholu, jiná účinná látka než řada Fast. Někomu vyhovuje více, ale někomu zase trochu hůře. Pro první nákup doporučujeme volit řadu Fast.
    Jenvox (klasik) Sensitive - gelový bez alkoholu, nižší koncentrace účinné látky

    S pozdravem,
    Jan Vodička
    protipoceni.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.